nieuws

Wetenschap ontmoet kunst op Texel in de zomer 1 juni t/m 31 augustus

SEA ART Tour 2019 map WEB

Tijdens de SEA Tour Texel 2019 ontmoet ‘wetenschap de kunst’. Met tien kunstwerken, geïnspireerd op wetenschappelijk onderzoek der zee van het NIOZ, brengt SEA (Science Encounters Art) een ode aan de zee. Drie maanden lang zijn kunstwerken van top kunstenaars, dichters, en (Rietveld)studenten te zien en te beleven op Texel. Door de ogen van de kunstenaar maak je kennis met het leven en de schoonheid van de zee. In de kunstwerken zie je gezichtjes in zandkorrels, maak je kennis met de microbiële matten die de basis zijn van ons bestaan, kun je 3D geprinte glazen van zeewier bewonderen en nog veel meer!

Ervaar Texel op geheel andere wijze en volg de SEA Art Tour langs de bijzondere locaties. Laat je verwonderen door SEA terwijl je tegelijkertijd meer ontdekt over de zeeën die het eiland omringen. De tour die je deze zomer niet wilt missen!

1 juni t/m 31 augustus 2019

SEA: Art Tour Texel

Texel

Ticketprijs: €10
Kinderen tot 14 jaar hebben gratis toegang, onder begeleiding van een volwassene.
Gratis speurtocht voor kinderen.

SEA Art Tour tickets/tour-gids en info. verkrijgbaar via www.sea-texel.nl, VVV Texel, Ecomare, Kaap Skil en Burghtkerk.
Met het internet-ticket kun je de gedrukte tour-gids ophalen bij de bovenstaande servicepunten. 

www.sea-texel.nl

Volg de ontwikkelingen op Facebook, Instagram en Twitter.

foto: Stefan Krofft

 

Author


Avatar